CBS ПОДНОВЯВА 18 ПРАЙМТАЙМ ПРЕДАВАНИЯ ЗА СЛЕДВАЩИЯ СЕЗОН


Сред подновените предавания попадат #1 драма, #1 комедия и #1 новинарско предаване, като с това броят на продукциите, които са подновени, достигна общо 20 за сезон 2014-2015 г.

„Най-добрият начин за пускане на нови предавания през следващия сезон е да ги заобиколим с вече утвърдили се стабилни и успешни сериали“ каза Нина Таслър, председател на CBS Entertainment. “Сериалите, които подновяваме днес, са едни от най-гледаните и предпочитани от зрителите продукции, които се излъчват по телевизията в момента“.

18-те подновени сериала заемат общо 15,5 часа от седмичния праймтайм на телевизията и включват девет драми, пет комедии, две риалити предавания и две новинарски предавания.

Деветте подновени драми са следните: NCIS, #1 драматичен сериал по телевизията за пета поредна година; NCIS: LA, #2 драматичен сериал по телевизията за четвърта поредна година; „дежурният” победител Person Of Interest; CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION; Hawaii Five-0 и Blue Bloods. В списъка попадат още Criminal Minds, Elementary и любимата драма на критиците The Good Wife.

Подновените комедии са 2 Broke Girls, The Millers, които са #1 от новите комедии по телевизията за сезон 2013-2014, Mike & Molly, Mom и безспорният хит Two and a Half Men.

В допълнение към всичко това телевизията поднови и риалити програмите The Amazing Race и Undercover Boss.
Вчера CBS обяви и сделка за 3-годишно излъчване на The Big Bang Theory, а по-рано беше оповестено подновяването на Survivor за нов сезон в два варианта.

В момента CBS e телевизия номер 1 и е с най-многобройна зрителска аудитория за 11-ти път в рамките на 12 години, имайки средно 10,84 млн. зрители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

15 + eighteen =