Обзор на ревюто

Режисура
Сценарий
Актьори
Обща оценка

5.9

Кризисен

Минаха 5 години откакто Life не е на екран и на всички ни липсва. Е, или поне на мен. Оттогава създателят му Ранд Равич не се е изявявал на малкия екран. Сега, той се появява с новото си предложение – Crisis.

 Сериалът разказва какво се случва, когато един човек решава да си играе с елита на Вашингтон, включително и президента на САЩ, въвличайки го в световна конспирация. По време на училищно пътуване, учениците от гимназия Балард, посещавана от децата на елита на Вашингтон, включително сина на президента, биват отвлечени. Започва национална криза, в чийто център са новобранецът Маркъс Финли (Ланс Грос) и агентката на ФБР Сузи Дън (Рейчъл Тейлър), чиято племенница е сред отвлечените.

За жалост, след пилотния епизод не съм особено задоволен. Опитали са се да направят някакво подобие на 24 и The Event, но усещам как абсурдите в сюжета ще надделеят в един момент. Финалният плот туист беше от по-ненужните. Другите обрати бяха сравнително предсказуеми.

 Между актьорите няма почти никаква химия и персонажите им изглеждат доста плоски и клиширани. А Рейчъл Тейлър има най-обикновеното лице, което някога съм виждал. Трябваше да изгледам два сериала и няколко филма, за да запомня коя е. Останалите са също толкова незапомнящи се. Джилиан Андерсън си я бива, но в пилота само се прави на високомерна и студена.

 Надявам се по-нататък нещата да се пооправят и героите да получат малко повече персоналност и да не се разчита на обрати в сюжета, а повече на добър сюжет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 × one =