Ветеранът White Collar получава шести сезон, който ще съдържа 6 епизода. Това заявиха преди минути от USA Network, часове след спекулациите за евентуален последен сезон на сериала. Не е ясно обаче дали шестият сезон ще е и последен. От NBCUniversal, които държат лиценза, отказаха коментар.

Освен това, USA Network поръча по 10 епизода на медицинските драми Rush и Complications.

Rush се фокусира върху д-р Уилям Ръш (Том Елис /Buffalo Soldiers/), който се различава от всички други доктори. Той е изключително дискретен, без значение какво е заболяването, но само когато пациентът може да си плати достатъчно в брой, а по-голямата част от парите докторът ще профука по купони. Уилям няма намерение да променя начина си на живот, докато една стара любов и съвестта му не започнат да объркват нещата.

Complications идва от създателя на Burn Notice, Мат Никс, и разказва за Джон Елис (Джейсън О’Мара /Terra Nova/), разочарован от живота лекар в спешно отделение, който намира смисъл в своето съществуване, когато се намесва в улична престрелка, спасявайки живота на младо момче и убивайки един от нападателите му. Когато Елис научава, че момчето е поръчано и има сериозна заплаха за живота си, той се озовава принуден да го спаси на всяка цена и открива, че собственият му живот и разбирането му за медицината никога няма да бъдат същите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 − 12 =