Един от най-успешните сериали на USA Network е на път да излъчи своя финал. Все още няма потвърдена официална информация, но се предполага, че всичко ще приключи с финални 6 епизода, слагащи край на историята. Обмислят се различни варианти – както и филм, така и цял сезон, но най-вероятно ще се предпочете възможността за шести сезон, който да съдържа 6 епизода. Другите по-известни сериали на телевизията – Monk, Burn Notice, Psych и In Plain Sight, вече получиха своите подобаващи финални епизоди.

Причината за края на сериала обаче не е в рейтингите. Излъчването на White Collar през есента (за първи път от първия сезон насам) го противопостави с жестоката конкуренция сред американските продукции, но все пак през януари постигна нелош ръст на гледаемост.

Цялостният бюджет на сезон никак не е малък. Всички разходи (заплатите на актьорите, скъпите наеми на местата, на които се снимат епизодите) трябва да се заплатят от самата телевизия. А тя за момента не държи лиценза на шоуто. Той се държи от NBC Universal Cable Entertainment. Освен това, телевизията е запланувала доста нови проекти, с които да се подменят стари сериали, опитвайки се да наложи нови заглавия. Откъм финансова гледна точка, продължаването на White Collar няма да е особено изгодно за телевизията, но, от друга страна, в White Collar участва най-популярната звезда на USA Network, Мат Боумър, а самият сериал е добре приеман от критиците, което изисква един подобаващ завършек.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

twelve − seven =