AMC прави първата си комедия

След изключително успешните драма сериали (Mad Men, The Walking Dead, Breaking Bad) AMC вече разработва и първия си комедиен сериал.

Телевизията даде зелена светлина на пилотния епизод на We Hate Paul Revere – историята ще се върти около двама братя, които се опитват да си намерят собствен дом в колониален Бостън. Сценаристи и продуценти ще бъдат Итън Сандлър и Ейдриан Уинър. Дебютът е плануван за 2015г.

От AMC обмислят и колаборация с режисьора Кевин Смит. Става въпрос за вечерно шоу, Hollywood Babble-On, на което Смит и Ралф Гарман ще са водещи.

Междувременно, Mad Men – шоуто, което направи телевизията истински популярна, влиза в първата половина на финалния си сезон. AMC пък обяви, че разработва спиноф на другия си хит – The Walking Dead.

Вицепрезидентът на телевизията, Джоел Стилърман обяви: „Развълнувани сме за предстоящата година. Развиваме оригинални концепции. Наред с нашите драма сериали, имаме планове за създаване и на оригинални комедии. Оставаме отворени към уникалните идеи и истории, които не сте предполагали, че може да видите в телевизионна продукция“.

Към момента AMC е дала зелена светлина за продукцията на пилотни епизоди на следните сериали:

Area 51 – Базиран на книгата “Area 51: An Uncensored History of America’s Top Secret Military Base” от Ани Якобсен. Сценарист и продуцент Крис Картър.

Police State – Мрачна комедия за Оли, пазач, който е вербуван от тайна организация. Сценарист и продуцент Майкъл Толкин.

Kingmakers – базиран на френския сериал Les Hommes De L’Ombre. Сценарист и продуцент Том Кели.

Bombingham – В днешни дни в Бирмингам, Алабама убийство от 1963 г. е разкрито и покрай него изникват тъмни тайни от гражданската война. Сценарист и продуцент Александър Ву.

The Sparrow – Базиран на научнопопулярната книга на Мери Дориа Ръсел – The Sparrow. Историята е за мисия с цел пръв контакт с извънземна раса. Сценарист и продуцент Майкъл Пери.

Jerry’s World – Артист, който има различни фобии, и болногледач са заедно в едно нетипично и модерно семейство. Сценарист и продуцент Ян Оксенбърг (Once and Again).

Paradise Lost – Група приятели се отказват от цивилизацията с цел да създадат по-подходящо общество за отглеждане на своите семейства. Сценарист и продуцент Ейми Липман.

Неименуван проект на Джон Легисамо – В тази 30-минутна комедия виждаме група хора от областта на Ню Йорк, които се борят с кариерите, връзките, семейството и амбициите си. Сценарист и главен актьор Джон Легисамо.

No Money Down – Епизодите проследяват мъж, който е достигнал дъното и става търговец на коли в компания в Остин, пълна с различни по характери колеги.

Random Acts – Самотни девойки – наемни убийци, които се борят с връзките, семейството и да не забравяме и наркобосовете и корумпираните ченгета. Сценарист и продуцент Андреа Абат.

Sober Buddies – Джоунси, бивш сърфист става трезвен треньор на Джейсън – разглезен син на богат индустриалец. Сценаристи и продуценти Дани Комдън и Бари Шварц.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

sixteen − 3 =