Обзор на ревюто

Режисура
Сценарий
Актьорска игра
Обща оценка

2

Клиширан

Поредното ново комедийно сериалче, което се пръква насред активния сезон. Този път по FOX.

Историята се върти около едно семейство, което си има всичко – баща, който не е проявявал особено внимание към децата си (всичко е вършела майката); син тийнейджър, който го тресат хормоните; дъщеря тийнейджър, която има ново гадже; майка, която решава, че е дошло времето да направи нещо за себе си, а не до стои и да гледа децата. Всички изброени са до болка познати клишета. „Новото“, което се предполага, че трябва да има в тази продукция, е времето, в което всичко това се случва (не че и това не е преекспонирано десетки пъти) – началото на 90-те години на миналия век. Като цяло преспокойно всичко можеше да се случва в нашето времето, в този първи епизод единствено се вижда повечко цвят и липса на еротични канали за хлапетата.

Както неведнъж е ставало въпрос, за да се получи добра комедия ти трябва химия между актьорите и забавни случки, написани с въображения, а не клише след клише. 90% от сцените, които ще видите в този първи епизод са виждани в поне още 10 сериала и филма. Актьорите са ми тотално непознати, изключвам Кристофър Мелани, който е известен с 200-те си и повече епизода в Law and Order: Special Victims Unit. Другите за първи път ги виждам и честно казано ще ми е за последен (поне в това шоу).

Има някаква малка, истински малка, възможност нещата да се пораздвижат с течение на епизодите, но наистина ме съмнява и не бих му дал още 20 минути от живота си.

С две думи – скучно и банално…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 × three =