Обзор на ревюто

Режисура
Сценарий
Актьорска игра
Обща оценка

9

Адски забавен

Серията от сбогувания продължава с пълна сила, за мое огромно съжаление. Приключи поредното любимо сериалче, което дори със значително по-малко епизоди ме спечели и ме грабна. По принцип деля комедийните сериали на „Приятели“ и всичко друго. Но по-никакъв начин не трябва да ги сравняваме. Тук просто го има по-дебилния и идиотски хумор. И да, след няколко статии забелязвате, че „дебилно“ е използвано често от мен. С него влагам най-най-добър смисъл, тоест „страшно забавно“. Пък и как да опишеш сцена, в която баща при първото повиване на детето повърна върху него, след което бабата идва да помогне и прави също…дебилно!

Смехът, който (дали записан, дали на живо) се чува при комедиите, винаги ме е дразнел. И в „Приятели“, и в How I Met Your Mother, и в много други. Тук го няма и е странно приятно! Ако преди време сте гледали My Name is Earl и ви е харесал, задължително трябва да изгледате и тези 4 сезона. Важи с пълна сила и обратното. Сценаристите са едни и същи хора и има много препратки към Earl, дори и чести гостувания на актьорите. Надеждата ми е сега да направят трети сериал и там да има препратки към тези два.

И така. Ако търсите нещо, с което да се развеселявате и да разпускате, това е вашето сериалче. 4 сезона, 88 епизода, които не се делят на хубав/лош сезон. Всичко е поредица от забавни случки, които имат за цел най-важното – да ни забавляват до краен предел.

Ще ми липсва смахнатото семейство. Сбогом!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 + two =