syfy

Зомбита и богове нахлуват в Syfy

Olympus ще отведе зрителите в свят на хора, богове и чудовища, изпълнен с екшън. Разказва се за няколко смели мъже и жени, които боговете са прогонили в подземния свят или Царството на Хадес. Историята следва пътя на млад мъж през предателства, любов, разочарование, сила и изгнание, докато не се превръща в истински лидер на хората и сериозен противник на боговете. Сериалът съдържа 13 едночасови епизода и ще бъде излъчен през 2015.

„Това е една прекрасна смесица от екшън и трилър със страхотни митологични елементи и добър сценарий. Ще включва герои от митологията по начин, който не сте си представяли досега” – коментират от Syfy.

Екипът на сериала включва сценариста Ник Уилинг (Tinman, Alice, Neverland) и легендарния продуцент Робърт Халми (Mr. and Mrs. Bridge, The Odyssey, Gulliver’s Travels). Продуцентските компании, отговорни за продукцията, са Syfy, Reunion Pictures и Great Point Media. Снимките ще бъдат в Лондон и Ванкувър.

Z Nation също ще има 13 епизода и ще започне тази есен. Екшън сериалът с елементи на хорър ще разказва за опитите да бъде спасено човечеството след началото на зомби апокалипсис. Три години след опустошението, което вирусът причинява, група герои трябва да заведат единственият, излекувал се, от Ню Йорк до Калифорния, където кръвта му ще бъде изследвана. Въпреки че има антитела, които представляват последния шанс на хората, притежателят им има тъмна тайна, която ще застраши всички. С огромен залог – живота на останалите оцеляващи, групата започва това тежко пътешествие. Зрителите ще станат свидетели на приключенията, грешките и моралните дилеми на героите, докато се опитват да се сработят по между си.

„Това е ново и по-различно приключение от света на зомбитата. Разликата е, че тук го има лъчът надежда, а не само мрачната безнадеждност. Очаквайте нещо невиждано” – твърдят от Syfy.

По този проект работи изпълнителният продуцент Карл Шефър (Eerie Indiana, Eureka, The Dead Zone). Компаниите продуценти са Syfy, Dynamic Television и The Asylum.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three − 1 =