Робърт Непър и Джеръми Дейвис влизат в Texas Rising

Джеръми Дейвис (Justified) и Робърт Непър (Prison Break) ще участват в минисериала на History Texas Rising (това все още е само работно заглавие) от A+E Studios и ITV Studios America. Изпълнителен продуцент на проекта е Лесли Грийф (Hatfields & McCoys).

Действието в сериала проследява Тексаската революция (срещу Мексико) и появата на великите и легендарни тексаски рейнджъри.

Дейвис ще влезе в ролята на хитър измамник, който мисли само за собственото си оцеляване и се присъединява към рейнджърите, за да избегне екзекуция, на която е бил осъден заради дезертьорство. Непър пък ще играе ролята на небръснат и надут глупак, който е единственият представител на закона в градчето Виктория, но мисли само за забогатяването си.

Дейвис спечели награда „Еми” (Outstanding Guest Actor) за гостуването си в сериала на FOX Justified. Неговите телевизионни изяви включват Hannibal, а в момента има роля и в новия сериал на NBC Constantine. Робърт Непър в момента снима The Hunger Games: Mockingjay Parts 1 & 2, а по отношение на сериалите, в които е взел участие, това са Mob City и Cult.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three × four =