Кълъмбъс Шорт, чийто герой Харисън участва в Scandal още от 1-вия сезон, напуска продукцията.

Той потвърди това с публикация. Ето какво гласи тя:

„Трябва да обявя напускането си на сериала, който наричах дом в продължение на 3 години и в който участват едни от най-талантливите актьори, които съм срещал. На първо място искам да благодаря на Шонда Раймс за възможността да работя с такива големи професионалисти. Благодарен съм и на всички, които ме подкрепяха през цялата ми кариера, а и, естествено, на ABC и Shondaland, които ми гласуваха доверие с ролята, която ми предложиха. Забавлявах се постоянно на снимачната площадка, но, за съжаление, всяко нещо има своя край и този край дойде за Харисън. Желая всичко най-хубаво на Шонда, Кери и останалите и искам да знаят, че те се превърнаха във второ семейство за мен за изключително кратко време и винаги ще съм им благодарен за това!”

Във финалния епизод на 3-тия сезон, който беше излъчен миналата седмица и достигна рекордни рейтинги, бъдещето на героя на Шорт остана загадка за зрителите, но най-лошото се случи – актьорът окончателно напуска Scandal, чийто 4-ти сезон ще започне през есента.

Причините за напускането му са лични и най-вероятно се дължат на проблемите му с правосъдието, за които ви съобщихме по-рано.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 × four =