Създателят и продуцент на X-Men: Days of Future Past, Саймън Кинбърг, загатна, че от FOX се замислят да пренесат света на комиксите на малкия екран. Това, може би, ще включва продукции, базирани на X-Men, Fantastic Four, X-Force, Deadpool и New Mutants.

Със сериала на ABC, Agents of S.H.I.E.L.D., както и с новото им предложение, Captain America: The Winter Soldier, и с успешните адаптации от страна на Netflix на Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist и Luke Cage, на FOX ще им бъде трудно да получат облаги от бъдещи продукции за супергерои.

Кинбърг каза: „Все още размишляваме какво да правим, но когато погледнем S.H.I.E.L.D., Daredevil и останалите подобни сериали на Netflix, изглежда, че има смисъл и си заслужава да пренесем някои от тези герои на малкия екран, защото определено ще бъде интересно. Нищо няма да се промени чак толкова – всяка седмица ще виждаме едни и същи герои, които ще са участници в различни приключения, както се случва и в комиксите.”

Кинбърг добавя също: „Хубавото в превръщането на всички тези филми в сериали е това, че не струват 300 млн. долара и не е необходимо да плащаш толкова много пари за епизодите, колкото ще платиш, ако искаш да превърнеш идеята си в игрален филм.”

The Flash и Gotham, които също са базирани на комикси, се очаква да започнат през есента съответно по The CW и FOX.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three × 2 =