syfy

SyFy с 6 нови сериала

Letter 44 – историята тук се развива около премеждията на новия президент на Америка, който в деня на встъпването си в длъжност разбира, че неговият предшественик на поста не е правел нищо друго, освен да подготвя страната за нападение от извънземни. Джонатан Мостоу (Terminator 3) ще пише, режисира и продуцира пилота.

Pax Romana – това е сериал от писателя на комикси Джонатан Хикман (Fantastic Four), в който се разказва за група войници от Третата световна война, които мистериозно се озовават в Древен Рим и се опитват да променят бъдещето, поправяйки настоящето, с помощта на съвременните си оръжия и транспортни средства.

Ronin – продукция на Франк Милър (300, Sin City), която се развива през 13 век и проследява живота на самурай, транспортиран в Ню Йорк в наши дни, за да намери и унищожи убиеца на своя учител. От SyFy планират това да е минисериал.

The Magicians – действието се върти около колеж за магьосници, намиращ се в една мистериозна земя, и кандидатите, които искат да станат част от него.

Killjoys – обещаваща космическа драма от продуцентите на Orphan Black (Temple Street Productions) и Майкъл Ловрета (създател на Lost Girl). Сериалът съсредоточава вниманието върху вълнуващия живот на трио ловци на глави, но не какви да е, а такива, които ловуват в космическото пространство и преследват враговете си дори на края на света. Очаква се продукцията да съдържа 10 епизода и да започне през 2015 г.

Clone – сериалът е базиран на комикс и разказва историята на пенсиониран войник, Люк Тайлър, който разбира, че е част от тайна правителствена конспирация и че е бил клониран многократно. Създателят на комикса е ветеранът Дейвид Шулнър (Dracula, The Event), който освен, че ще напише сценария, ще е и изпълнителен продуцент на проекта, заедно с един от създателите на The Walking Dead, Робърт Къркман.

  1. RealFan

    Да се смея ли, да плача ли? 😀 🙁 От къде им хрумват подобни идеи незнам. Може и да са интересни като изязат, но от прочетеното … нещата са смешни. Фен съм на фантастиката, но това не ме грабва.

    • The God Of Tears

      Всъщност Killjoys, Pax Romana и The Magicians изглеждат (и звучат) доста добре. The Magicians вероятно ще е по романа на Лев Гросман (ако съдим по заглавието и сюжета) и ако го направят правилно, ще се получи много добре, защото самата книга е доста мрачна. Killjoys има голям потенциал, същото важи и за Pax Romana и може би Ronin. Но отново всичко зависи от това как ще бъдат реализирани нещата. Аз лично, като фен на фантастиката и фентъзито, съм положително настроен за проектите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 × one =