Dads, Surviving Jack и Enlisted – Прекратени

FOX разчисти комедийния си фронт, след като дръпна шалтера на новите комедии Dads, Enlisted и Surviving Jack. Естествено, това е далеч от изненадващо. Другият официално прекратен сериал е изключително нискорейтинговата драма Rake.

Прекратяването на трите комедии оставя Brooklyn Nine-Nine като единствената оцеляла нова комедия от сезон 2013-2014, която ще има втори сезон. До последния момент пък е имало разговори за продължение на Dads, въпреки че критиците не го харесваха, но рейтингите бяха, ако не толкова, то по-добри от тези на вече подновените Brooklyn Nine-Nine, New Girl и The Mindy Project.

Enlisted и Surviving Jack пък получиха добри ревюта и бяха одобрени от критиците, а Surviving Jack показа точно колко добър комедиен актьор е Крис Мелони. За съжаление и двата отбелязваха срамно ниски рейтинги. Но пък и двете комедии не бяха включени във вторнишкия комедиен блок на FOX – Surviving Jack вървеше след American Idol в четвъртък, където досега телевизията не е успяла да стартира успешна комедия. Enlisted пък беше изправен пред още по-голяма трудност в петък вечерта, където нямаше шанс още от самото начало.

А като заговорихме за American Idol, FOX реши да дари реалити предаването с поредния 14-ти сезон, въпреки че в последните 2-3 рейтингите редовно бележеха понижения. Телевизията обяви, че прослушвания за новия сезон ще се състоят в 15 града. Припомняме ви, че за последните три години AI имаше алтернатива през полусезона и есента с The X Factor, който можеше да го замени, но през този сезон „Факторът“ бе прекратен от FOX поради ниски рейтинги. Очаква се през есента да се завърти ново реалити под формата на социален експеримент – Utopia, който да успее да смени American Idol.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three + eighteen =