TNT ще прави свръхестествен сериал с Дженифър Бийлс

proof__140507194710-275x183 Звездата от The Closer – Кира Седжуик се завръща в TNT, но този път като продуцент на новата драма Proof – свръхестествен медицински сериал. Дженифър Бийлс (The L Word) ще влезе в ролята на скептичен, надарен хирург, който се справя с житейските проблеми. Тя изследва случаи на възкръсване, обсебвания и други такива събития, с цел отговор на въпроса: „Смъртта наистина ли е краят или има още нещо след това?“. Участват още Матю Модин и Джо Мортън. Сценарист е Роб Брагин (също и продуцент).

morals__140507200629-275x183 Другият нов сериал, който TNT подготвя, е Public Morals. Ед Бърнс ще бъде сценарист, режисьор и главна звезда в този проект. Действието се развива през 1967 година в Ню Йорк. На преден план е отдела за Обществен морал. Полицаите виждат колко е тънка границата между „добрите“ и „лошите“, изпълнена с изкушения от престъпния свят, които не се отказват лесно. Тери Мълдун (Бърнс) е решен да възпита синовете си да бъдат честни и отговорни хора в този покварен свят. Другите звезди на проекта са Майкъл Рапапорт и Елизабет Масучи. Този проект е по-специален за Бърнс. Баща му Едуард Дж. Бърнс е работил за полицията на Ню Йорк през 60-те години на миналия век. Това е и първият проект, в който Бърнс не само участва, но и продуцира.

С този сериал вече проектите на Amblin TV стават шест – в това число Falling Skies и новата драма, която беше поръчана от FOX, Red Band Society. Продуценти на Public Morals са Amblin TV, Стивън Спилбърг, Дарил Франк, Джъстин Фалви и Арън Лубин. Наскоро Бърнс взе участие в друг сериал на TNT – Mob City, който беше прекратен след края на първия си сезон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 + fifteen =