Късно снощи телевизията започна своите подновявания и както винаги го направи с напълно очакваното поръчване на нови сезони на Grey’s Anatomy, Scandal, Revenge, Castle, Resurrection и Once Upon A Time. Схемата е ясна: първо подновявай тези, които са продуцирани от ABC Studios. Малко след това Marvel вече се гордееше с два свои сериала в ABC, тъй като телевизията не само поднови Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. за втори сезон, но и поръча новия Marvel’s Agent Carter за есента. Очаква се Agent Carter да послужи като заместител в почивката между епизодите през есента и пролетта на SHIELD. От комедийна страна, далеч от изненадващо е подновяването на безспорния хит Modern Family за шести сезон и това на The Middle също за шести сезон. Новата комедия The Goldbergs пък успя да се промъкне сред подновените и засега е единствената от новите ситкоми, която получи одобрение за втори сезон.

Така, Раймс ще продължи да има два сигурни сериала в ABC – 11ти сезон за „Анатомията“ и 4-ти за Scandal (а пък новото ѝ предложение How To Get Away With Murder вече беше поръчано, т.е. сериалите стават три). Цялата неделна програма също получава одобрение и за следващия сезон – Once Upon A Time ще излъчи четвъртия си сезон, новакът Resurrection втория си, а Revenge – четвъртия си. Ветеранът Castle ще продължи да радва феновете си и през седмия си сезон. По-сложна е ситуацията с Nashville, който е копродукция на Lionsgate TV.

ABC прекрати трите нови комедии Trophy Wife, Mixology и Super Fun Night, както и трисезонната Suburgatory и двусезонната The Neighbors.

Вижте кои сериали поръча телевизията за новия тв сезон тук.

  1. Mimsy

    ABC много ме радват с тези подновявания!!! И благодаря на екипа за труда им, защото не всички хора разбират перфектно английски да намират информация от друго място <3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eleven + 5 =