Един от новите оригинални сериали на USA Network, Stanistan, ще се върти около агенти на ЦРУ, които работят в страната Станистан в Близкия изток. Сценарият е на Анди Паркър (който е и продуцент), а Ричард Скарт, Мари Луис Вители и Морийн Райън са продуценти.

В бъдещите планове на телевизията влизат проекти с утвърдени имена в тв бизнеса – Ейми Полър (Parks and Recreation), Джоди Фостър (Elysium), Джесика Бийл (Playing for Keeps), Питър Толан (Rescue Me) и Карлтън Кюз (Bates Motel).

Драма сериали:

Boom – Млада двойка се премества в бързо разрастващ се град в търсене на американската мечта и веднага бива съблазнена от хубавия живот. Сценаристи са Джош Пейт (Surface; също и режисьор) и Роудс Фишбърн (Going to See the Elephant), а продуцент е Тони Кранц (24).

Brand – Историята проследява харизматичен мъж, който преодолява своята зависимост посредством християнската вяра и присъединяването му към малкия му брат, който проповядва в малка църква. Всичко това е подложено на изпитание, когато съвсем нова църковна група се опитва да разруши тяхната група. Продуценти са Джоди Фостър (Elysium), Боб Купър (Stargate SG-1), а сценарист е Бил Уилър.

Colony – През 2015 година Лос Анджелис е окупиран от извънземна сила. Някои хора симпатизират на извънземните и натрупват богатство и власт, докато други се опълчват. Точно тези две страни са налице в едно семейство, което изпъква на преден план. Те се справят с трудните решения и баланса да запазят семейството си цяло. Продуценти са Legendary Television и Universal Cable Productions. Сценаристи и изпълнителни продуценти са Карлтън Кюз (Lost, Bates Hotel) и Райън Кондал (новият Hercules).

The Farm – Действието се развива в една от последните огромни ферми в Америка, където баща се бори както физически, така и психически срещу истинско зло, което е обладало единствената му дъщеря. Сценарист и продуцент е Брендън Камп (Dragonfly), а продуценти са Даун Олмстед (Prison Break), Майкъл Бей (Transformers), Андрю Форм (The Last Ship) и Брад Фулър (The Last Ship).

Control – Действието се фокусира над група хора, които навигират самолетите на едно от най-натоварените американски летища. В центъра на действието е харизматичен служител, който е току-що понижен и трябва да работи в среда, в която работниците и управата редовно стигат до неразбирателства. Сценарист е Рашад Раисани (Burn Notice), а продуценти са Лари Шуман и Дейвид Уолдов. Епизодите идват от Fox Television Studios и са базирани на книгата на Мари Ласкас – Hidden America.

Mr. Robot – Всичко се фокусира върху Елиът – надарен програмист, който страда от диссоциалното разстройство на личността. Той решава, че единственият начин да си комуникира с хората е посредством компютрите. Елиът предпазва хората, за които го е грижа, от тези, които искат да ги наранят. Той се озовава между софтуерната фирма, в която работи, и тайна организация, която иска да го вербува за своите цели. Сценарист и изпълнителен продуцент е Сам Есмайл (Comet), а продуценти са Стийв Голин (True Detective) и Чад Хамилтън (Breakup at a Wedding).

Минисериали:

Border Lord – Историята на мексикански картел, който разпространява наркотици. За да предпази своя бизнес от полицията, главата на семейството разделя организацията между членовете на семейството. Но парите и алчността започват да разрушават някога сплотеното семейство. Грег Нава (Selena), Джил Нетър (Life of Pi), Барбара Мартинез-Джинър (Bordertown) са продуценти.

The Swap – Жена, която иска да спаси брака си, убеждава своя съпруг да си сменят домовете с друга двойка, за да могат да заведат семейството си на заслужена екскурзия на Островите Кук. Всичко бързо се превръща в кошмар, включващ разследване за убийство, неуспешно отвличане и международна корпорация, която е пред срив. Сценарист и продуцент е Джош Бърман (Bones). Джил Грийн (The American) и Acorn Productions са продуценти.

Комедии:

Difficult People – Създаден от комедиантите Джулия Клауснър (Mulaney) и Били Ейшър (Billy on the Street), които са и в главните роли в сериала. Двамата приятели живеят в Ню Йорк и мразят всичко… освен себе си. Клауснър написва сценария, а режисьор ще е Андрю Флеминг. Ейми Полар (Parks and Recreation) и Дейв Бекър ще са продуценти.

Love the One You’re with – История за свободомислеща жена, която се влюбва непрестанно… този път в мъж, 14 години по-млад от нея. Карън Макълан е сценарист, а пък Дейвид Джанолари е продуцент.

Mojordomo – Дългогодишно приятелство бива тествано, когато Дани Перкинс (Майкъл Ури), закъсал документалист, става асистент на неговата приятелка Ана Грант, която пък има несполуки в любовта и кариерата. Сценарист и продуцент е Джон Толинс (Queer as Folk), а продуценти са Ури и Джеф Кватинез (Unstoppable) и Джош Бари (Salem).

Moguls – Комедия, заснета с една камера, фокусираща се върху служителите на известен ски комплекс. Епизодите се фокусират върху човек, който си мисли, че ръководи всичко, и жена, която знае, че ръководи всичко. Сценаристи са Джоф Мур (Better Living Through Chemistry) и Дейвид Посаментир (Better Living Through Chemistry), а продуценти са Джесика Бийл и Мишел Пърпъл.

Royal – Историята се фокусира върху отблъснат ангел, който се мести в предградията, за да се грижи за децата на починалата си сестра. Преходът от двата свята обаче не е лесен за него. Sony Pictures Television заедно с Питър Толан (Rescue Me), Майкъл Уимър (Rake) и Гимон Касади (The Expendables 2) са продуценти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nineteen − 4 =