След продължителни преговори ABC все пак поднови комедията Last Man Standing с Тим Алън за четвърти сезон.

Освен това, телевизията поръча още две комедии: Cristela с участието на Кристела Алонзо и Fresh Off The Boat от Нахначка Кан (Don’t Trust the B–- in Apartment 23).

CRISTELA
В шестата година от следването ѝ в правно училище, Кристела (Кристела Алонзо) най-накрая се доближава до първия си неплатен стаж в престижна адвокатска кантора. Единственият проблем е, че нейният стремеж за успех е по-амбициозен, отколкото семейството ѝ смята, че е подходящо. Тя е обхваната от старата култура, която се опитва да модернизира у дома на семейство от работническата класа, и от съвременния свят, който се опитва да приеме в професионалната си кариера. Нека се посмеем по пътя на американската мечта.
Участват: Кристела Алонзо в ролята на Кристела, Карлос Понсе в ролята на Филикс, Тери Ойос в ролята на Наталия, Андрю Лийдс в ролята на Джош и Сам МакМъри в ролята на Трент.
Cristela е със сценаристи Кристена Алонзо и Кевин Хенч.

FRESH OFF THE BOAT
90-те години са и 12-годишният фен на хип-хопа Еди (Хъдсън Янг) тъкмо се е преместил в предградията на Орландо от Китайския квартал на Вашингтон с родителите си (Рандал Парк и Констанс Ву). Комедията разглежда културния шок, който това семейство от имигранти изживява по пътя на американската мечта. Fresh Off the Boat е базиран на мемоарите на Еди Хоанг със същото име.
Участват: Рандал Парк в ролята на Луис, Констанс Ву в ролята на Джесика, Хъдсън Янг в ролята на Еди, Форест Уийлър в ролята на Емери и Иън Чен в ролята на Еван.
Fresh Off the Boat е със сценарист и изпълнителен продуцент Нахначка Кан.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

seventeen − five =