Трейлъри за новите сериали на USA Network

Д-р Уилям Ръш (Том Елис /Buffalo Soldiers/) е различен от всички други лекари. Той е изключително дискретен, без значение какво е заболяването, но само когато пациентът може да заплати достатъчно в брой. По-голямата част от спечеленото докторът профуква по купони. Една стара любов и съвестта му обаче ще променят това.

Провокативната драма Satisfaction разглежда модерния брак посредством една двойка, Нийл Труман (Мат Пасмор /The Glades/) и съпругата му Грейс (Стефани Зостак /The Devil Wears Prada/). Този сериал дава отговор на въпроса: „Какво ще направиш, когато имаш всичко и то не е достатъчно?“, задълбочавайки се в шокиращи и нестандартни избори и решения. Участват още Мишел Дешон (Hollywood Heights), Катрин Ланаса (The Campaign) и Блеър Редфорд (Switched at Birth). Изпълнителен продуцент и създател е Шон Яблонски (Suits, Nip Tuck).

Complications идва от създателя на Burn Notice, Мат Никс, и разказва за Джон Елис (Джейсън О’Мара /Terra Nova/), разочарован от живота лекар в спешно отделение, който намира смисъл в своето съществуване, когато се намесва в улична престрелка, спасявайки живота на младо момче, след като убива един от нападателите му. Когато Елис научава, че момчето има сериозна заплаха за живота си, той решава да го спаси на всяка цена и открива, че собственият му живот и разбирането му за медицината никога няма да бъдат същите.

  1. Като гледам Satisfaction, не се изненадвам, че създател му е същият, който стои зад Nip/Tuck и Suits. Дори от трейлъра си личи. Ще пропусна.
    Rush прилича на нещо средно между Royal Pains и Rake така като гледам. Дано е по-скоро като първия, отколкото като втория.
    Complications ми е малко на кантар – звучи като Taken… Да видим.

  2. Веселин Вълков (veso79)

    Rush и Complications изглеждат напрегнати и обещаващи, навярно ще ги гледам, за Satisfactions не съм много сигурен, ще пробвам 1-2 епизода и ще разбера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nineteen + three =