Netflix намери своя Daredevil

Чарли Кокс ще влезе в ролята на едноименния герой на Marvel – Daredevil. Информацията вече е потвърдена и той ще се превъплати в Мат Мърдок – сляп адвокат, който нощем се бори срещу престъпността. Проектът ще бъде в 13 епизода.
Кокс е първият потвърден актьор, а пък Дрю Годард трябваше да влезе в ролята на сценарист, но след подписването със Sony за спинофа на Spider Man – Sinister Six, той отпадна и беше заменен със Стивън Денайт. Годард ще остане като продуцент и консултант.

Последните два тв сезона не са от най-успешните за Кокс. Той имаше два несполучливи опита в пилотни епизоди (неозаглавената драма на CBS за Уолт Стрийт и The Ordained), които не бяха поръчани.

Кокс има участия в Moby Dick, Hello Carter, както и в два сезона на Boardwalk Empire.

Netlix осъществи масивна сделка с Marvel за няколко проекта за сериали – Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage и минисериалите The Defenders и Daredevil, който ще е първият, който ще направи премиерата си по познатата схема (всички епизоди от сезона качени наведнъж в платформата на стрийминг гиганта).

Marvel пък от своя страна продължава да заздравява взаимоотношенията си с ABC, след като добави в програмата на телевизията спинофа на Capitan America – Agent Carter.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eleven − 4 =