Харолд Перино (Oz, Lost), Том Евърет Скот (Southland, Beauty And The Beast), Диджей Куалс (Supernatural), Майкъл Уелч (трилогията Twilight) и Келита Смит (The Bernie Mac Show) са актьорските попълнения в новия зомби сериал на SyFy – Z Nation.

Драмата се развива в свят, който преди три години е покосен от зомби вирус. Единствената надежда е един имунизиран оцелял, който посредством група от случайни хора има за цел да стигне от Ню Йорк до Калифорния – там е единствената действаща лаборатория. Неговите антитела са надеждата за ваксина. Но все пак той крие някаква тъмна тайна, която би могла да застраши всичко.

Харолд Перино ще е в ролята на Хамънд – лидерът на групата; Скот ще е неговата дясна ръка, а пък Куалс ще влезе в ролята на компютърен гений, който ги прокарва из завзетата от зомбита страна. Уелч и Смит влизат в ролята на Мак и Ади – скитници, които се присъединяват към групата с една единствена цел – оцеляване.

Този сериал ще представлява динамична екшън драма, която ще се развива на фона на апокалиптична Америка и ще е изпълнена със сложно изградени герои. Те ще трябва да се научат да работят в екип и да преодолеят всички свои недостатъци и неразбирателства помежду си.

Карл Шейфър (Eerie Indiana, Eureka, The Dead Zone) влиза в ролята на продуцент и създател. Джон Хаймс ще режисира пилотния епизод.

  1. harakacha

    Изглежда интересен, макар че съм убеден, че няма да е толкова добър, колкото the walking dead, но все пак се надявам да е хубав!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

18 − sixteen =