Питър Гоулд, изпълнителен продуцент на Better Call Saul, спиноф на Breaking Bad, каза пред New York Daily News, че спинофът често ще прескача през времето и дори може да включва сцени, протичащи през периода, който Breaking Bad заема. Това означава, че съществува реална възможност Брайън Кранстън отново да изиграе ролята си на учителя по химия Уолтър Уайт, който се превръща в готвач на наркотици и издирван престъпник, за която спечели три пъти Еми награда.

„Един от плюсовете на това да имаш гъвкава времева линия е, че една част може да се случва преди Breaking Bad, по време на Breaking Bad или пък след Breaking Bad“ – заяви Гоулд. „Това ни дава способността да връщаме герои, които вече са били убити в Breaking Bad“.

Въпреки това, спиноф сериалът няма да разчита на гостуващи звезди от оригиналния актьорския състав на Breaking Bad. Гоулд поясни, че той и другите от екипа на Better Call Saul са искали да направят „сериал, който си има своя собствена история и държи на нея“.

„Смятаме, че имаме история, която си струва да бъде направена на сериал“ – допълни той. „Не можем и да мечтаем за подобен на успеха, който Breaking Bad имаше, и любовта, която получихме от феновете. Но с Better Call Saul в един момент трябва да дадеш всичко от себе си, да разкажеш най-добрата история и да се надяваш, че хората ще я харесат“.

Спинофът на Breaking Bad ще събере отново Боб Оденкърк и Джонатан Банкс, който играеше Майк Ърмантраут в оригиналния сериал. Другите в актьорския състав на новия проект са Майкъл МакКийн, Патрик Фабиан, Рия Сийхорн и Майкъл Мандо. Първоначално се очакваше премиерата да бъде излъчена през ноември, но впоследствие AMC реши да я изтегли за началото на 2015 година. Миналия месец пък от телевизията гласуваха доверие на екипа и сериала, подновявайки го за втори сезон от 13 епизода, доста преди първият да е започнал излъчване.

  1. hristo_glisto

    нямам търпение да го гледам…..жалко, че преместиха премиерата толкова късно!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 + 11 =