prison break

Ние знаем, че те са измислени персонажи. Знаем и че е за забавление и не трябва да го приемаме толкова насериозно. Но когато вашият любим сериал затрие герой и захвърли години планиране около шоуто, тотално прецаква края и понякога ние го приемаме малко трудно. Добре де, много трудно. Ще ви представим 5 ТВ момента, които могат да ви накарат да хвърлите дистанционното по телевизора. В статията има солидно количество спойлери за сериалите в нея. Предупредени сте!

Финалният епизод на How I Met Your Mother

Финалният епизод на How I Met Your Mother щеше да има смисъл, ако последният епизод беше излъчен няколко години по–късно. Но по начина, по който сериалът представи Майката (Кристин Милиоти), всички си помислиха, че тя и Тед ще са заедно завинаги. И да умре години по–късно си беше напълно нечестно.

Изи и Джордж от Grey’s Anatomy се събират

Ето един пример за ТВ сватосване, което се обърква. Изи (Катрин Хийгъл) беше един от най–добрите персонажи в Grey’s Anatomy, докато не започна да излиза с Джордж (Т. Р. Найт) и всички ние трябваше да гледаме настрани от телевизора. Техният пиян секс беше интересен обрат, но нещо повече от това? Не, благодаря. Шонда Раймс е ТВ гений, обаче сериалът щеше да се справи и без тяхното събиране.

Епизода „Red Wedding“ от Game of Thrones

Вечерта, в която HBO излъчи серията „Red Wedding” от сериала Game of Thrones – серията, в която половината от героите бяха убити, социалната мрежа Twitter беше залята от туийтове на разстроени хора. Беше достатъчно лошо, че убиха Роб Старк (Ричард Мадън), неговата бременна съпруга и майка му, но защо трябваше да убиват и вълка?!

Раздялата на Минди и Дани от The Mindy Project

Когато погледна назад, съм доволен, че Минди и Дани се разделиха в сериала The Mindy Project. Без раздялата финалът нямаше да е толкова добър. Но все още, когато гледам серията, съм готов да изхвърля телевизора през прозореца.

Финалният епизод на Prison Break

Всички искаха Майкъл Скофийд (Уентуърт Милър) в края на сериала да бъде щастлив и свободен, за разлика от финалите на другите сезони, но по стара традиция, това така и не стана. Всъщност стана и го видяхме такъв зацели две минути, след което научихме, че е умрял. Финалът на Prison Break леко напомня на финала на HIMYM.

Финалният епизод на The Sopranos

Всичко, което отдава почит на Journey (музикална група), обикновено ме печели освен ако използваш тяхна песен, за да прекратиш една от най–добрите драми на всички времена. Това не е начинът, по който аз исках да свърши. Когато екранът стана черен на най–очаквания финален сезон на The Sopranos, много хора започнаха да викат на техните съпрузи или съпруги, мислейки че той или тя са натиснали грешния бутон на дистанционното. Също така хиляди хора звъняха на техните кабелни компании, за да се оплачат, че услугата им не е достъпна във възможно най–важния момент. По-късно вече мнозина обявиха, че сериалът е завършил по най-перфектния начин, но все още не мога да преодолея онзи момент.

Принизяването на Рос във Friends

03-ross-friends-h724 Казвайте каквото си искате, обаче аз мисля, че Рейчъл (Дженифър Анистон) и Рос (Дейвид Шуимър) не си принадлежаха. През 9–ти сезон Рос не беше същият герой, в който се бяхме влюбили в началото. Странността му от първите един–два сезона не продължи, когато „порасна”, поради което и повече не вярвах в химията между тях. Ако съществуваше награда за най-провален персонаж, Рос щеше да я спечели.

Кери изневерява на Ейдън в Sex and the City

Сериозно, Кари (Сара Джесика Паркър)? Разбира се, Тузара (Крис Норт) беше един от героите, които ти влизаха под кожата, но да изневериш на страхотния Ейдън (Джон Корбет) с този идиот? Ти си журналист по взаимоотношенията! Ти би трябвало да знаеш повече от това!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 + 13 =