Фреди Принц Младши сипе обиди по адрес на Кийфър Съдърланд

Фреди Принц Младши беше голяма филмова звезда в края на 90-те години с ролите си във филми като She`s All That и I Know What You Did Last Summer.

38-годишният актьор имаше и роля в 24 през 2010 г., където си партнираше с Кийфър Съдърланд . Интересното в случая е, че тази роля едва не го накарала да остави актьорството. Това каза самият той в интервю за ABC News.

„Участието ми в сериала беше ужасно. Мразех всеки момент от него. Кийфър беше най-големият непрофесионалист в света. Казах го и на него, а и мисля, че всеки, който работи с него, би казал същото”, заяви Принс. Той допълни още, че е искал да напусне филмовата индустрия след този случай и почти го е направил за известно време.

„Работих и с Винс Макмеън в WWE и това беше дори още по-луда работа, отколкото тази с Кийфър, но той поне беше готин и висок. Не ми се налагаше да си свалям обувките за сцените с него, каквото ме караха да правя в 24. Просто накарайте човека да се качи на някаква кутия или не ме търсете следващия път. Все пак аз съм 1,82 см, а Съдърланд само 1,64 см”, заяви актьорът.

Кийфър Съдърланд, от своя страна, има само положителни впечатления от работата си с Принц, което е заявявал самият той още през 2009 по повод предстоящия осми сезон на хитовата екшън драма. Към момента обаче не е направил коментар относно думите на Принц.

И двамата присъстваха на Comic-Con в Сан Диего, където разказаха за бъдещите си планове и проекти. Фреди Принц Младши в момента работи по новия сериал Star Wars Rebels на Disney XD.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

four × four =