Scream

Tелевизионната версия на Scream вече си има актьорски състав

От MTV обявиха, че проектът им, базиран на класическата хорър поредица, вече има актьорски състав и режисьор.

От телевизията съобщиха имената на звездите си – Уила Фицджералд (Alpha House), Ейми Форсайт (Reign), Джон Карна (The Neighbors), Карлсън Янг (Key and Peele) и Амадеус Серафини, а пък Джейми Травис ще режисира пилотния епизод.

Scream е една от най-ценните ни поредици и се радваме, че ще работим с телевизията и сме развълнувани да видим резултата“, заяви Боб Уайнстайн, един от създателите на The Weinstein Company и Dimension Films, продуценти на Scream.

Още през месец май на 2013 година беше обявено, че MTV ще поръча пилотен епизод. Джил Блотвогел (Ravenswood) влиза в ролята на създател на сериала, а пък сценарият е написан от Джей Бийти и Дан Длоркин (Criminal Minds).

 1. Slobodan

  Щом е от МТВ няма да си направя труда да го гледам

  • misho97

   Именно, няма да гледам сериал от телевизията, която създаде teen wolf а.k.a. teen боза

   • Slobodan

    То не е само заради Тийн Уулф но просто заради самата проста телевизия като цяло, то може ли да се нарече канал това нещо? През 90те помня че ме радваше защото имаше музика и името значеше нещо а ся свързвам МТВ с простащините и всичко но не и музика а камоли нещо интересно което може да се види там, не съм фен на Писък толкова, но и да бях мисля че не бих искал да видя това нещо създадено от MoronTV

    • misho97

     Точно! А и не ми трябва да гледам сериал от телевизия, която е създала jackass и името и не се свързва с музика вече, пък и не съм фен на писък, така че в никакъв случай няма да го гледам!

 2. RealFan

  Това определено ще си заслужава. Всички 4 филма са страхотни. От MTV очаквам добре изпипан сериал. Кога ще започнат снимките?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 + nineteen =