топ 5

Топ 5 на сериалите за юли 2014

Вече е ясен Топ 5 на сериалите за седмия на 2014 юли месец.

Първо място в продължение на три месеца очаквано беше за Game of Thrones, който обаче излезе в заслужена почивка. Сега мястото е вакантно и на него веднага се настани летният хит Under the Dome.

Второ място бе за Teen Wolf, но тук застава дебютантът в нашата класация Witches of East End.

Трето място за втори пореден месец остава за True Blood.

Четвърто място бе за The 100, но сега е отредено за друг дебютант в Топ 5, а именно Devious Maids.

Пето място беше за Penny Dreadful, но през юли позицията е заета от Pretty Little Liars. Веднага след него с шанс да влязат в класацията останаха Teen Wolf, Dominion, Falling Skies и други.

 1. Plamencito Lemaître

  по тъп топ 5 НЕ МОЖЕШЕ да измислите. Имам чувството, че нарочно сте избрали най-тъпите сериали и сте ги сложили тук. При положение, че в момента се излъчват сериали като Suits, The Strain, 24 и Falling Skies да ми сложете Under the Dome на 1-во място, който има оценка 7.2 в IMDB, е просто несериозно. Личи си, че са гласували главно 15-16 годишни.

   • Plamencito Lemaître

    А ти осъзнаваш ли колко нелепи въпроси задаваш?

 2. Venceslav Cenov

  Не мога да разбера, как Under the dome е на първо място. По не ориентиран сериал не съм виждал.

  • kirpicha

   Ами донякъде съм съгласен……сериала не е чак кой знае какво, обаче като погледнеш кои други сериали се излъчват….все пак през лятото не дават кой знае какво…какво да е на първо място? Teen wolf или по точно teen боза? Или проточилата се скука наречена pretty little liars? Или поредната простоти на SyFy – ангели срещу хора с лоши ефекти? Или другите teen бози, които се излъчват в момента?

 3. krastata

  Under the dome е заслужено на върха…!!! Като изключим game of thrones българина знае какво да гледа!!!

 4. Отново няма The Fosters, Switched at Birth & Chasing Life. Жалко е, че толкова хубави, свежи и вдъхновяващи сериали остават незабелязани от българската аудитория.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ten + 3 =