nbc

NBC e поредната телевизия, чиито нови сериали ще обсъдим. Въпреки че от американската телевизия са поръчали цели 16 сериала, които да направят премиерите си през сезон 2014-15, едва 6 от тях ще стартират през есента, а ние ще обърнем внимание именно на тях. За новите сериали на ABC четете тук, а за тези на CBS – тук.

The Mysteries of Laura
The Mysteries of Laura ще направи премиерата си на 17 септември от 20:00 часа. Новият сериал, който идва от Джеф Рейк, е римейк на испанския Los Misterios de Laura и в него ще вземе участие Дебра Месинг.
Мисля, че и в предишните си статии съм обсъждал пускането на нов сериал в 20:00 часа и шансовете на такъв сериал да успее. Е, при The Mysteries of Laura нещата не стоят по особено различен начин. Като се има предвид колко успешно се представят сериалите на NBC в сряда от 20:00 часа (справка: Revolution, Animal Practice, Guys with Kids, Whitney.. да продължавам ли?) шансовете на TMOL автоматично намаляват. Като добавим към това и конкуренцията от страна на ABC, CBS и FOX, много вероятно е The Mysteries of Laura да се превърне в поредния сериал, който с мъка е излъчил всичките си заснети епизоди от сезон 1.
Шанс за подновяване: 15%

Bad Judge
Bad Judge ще наприви премиерата си на 2 октомври 2014 от 21:00 часа веднага след поредния епизод на The Biggest Loser.
Тъй като в последните няколко години комедийният блок в четвъртък не вървеше особено добре за NBC, от телевизията най-накрая решиха да направят промени по него и да го съкратят, което е чудесно. От четирите комедийни сериала, които се излъчваха от 20:00 до 22:00 часа, тази година ще видим едва 2, които ще се въртят след 21:00 часа, а в началото на февруари 2015 ще бъдат заместени от The Blacklist, но нека кажа няколко думи за Bad Judge.
Комедията, която идва от Уил Феръл, има шансове да успее. The Biggest Loser, който се излъчва преди нея, средно събира по около 7 млн пред екраните и има рейтинг около 1,8 в 18-49 и ако Bad Judge се завърти около 5,5 млн и 1,4-1,6 рейтинг в 18-49 има големи шансове да си спечели подновяване за втори сезон.
Шанс за подновяване: 45%

A to Z
A to Z ще стартира на 2 октомври от 21:30 часа.
Комедията с участието на Кристин Милиоти, която всички познаваме като „майката“ от HIMYM, според мен, е едно от най-добрите нови заглавия в каталога на NBC, но не така ласкаво мога да се изкажа за това, което може да се случи с творението на Бен Куин.
Като се има предвид конкуренцията срещу, с която A to Z ще се сблъска, шансовете му за втори сезон е много вероятно да намаляват правопропорционално на всеки излъчен епизод. Романтичната комедия ще трябва да се изправи с/у Scandal на ABC, Thursday Night Football по CBS и положението за сериала определено не е розово.
Шанс за подновяване: 30%

Marry Me
Началото на Marry Me ще бъде дадено на 14 октомври от 21:00 часа веднага след The Voice.
Всички сме запознати като какъв трамплин действа The Voice на всички нови продукции, така че не вярвам с това нещата да се случат по друг начин. Подновяването е сигурно.
Шанс за подновяване: 75%

Constantine
Constantine е последното ново шоу, което ще направи премиерата си през есента, насрочена за 24 октомври от 22:00 часа.
Constantine е един от новите проекти, които получават много голямо внимание от критиците и публиката. Все пак NBC реши да го сложи в малко неизгодно положение, излъчвайки го в петък от 22:00 часа след Grimm. Припомняме ви, че миналата година телевизията се опита да съчетае Grimm с новия Dracula, но той така и не се наложи и беше прекратен. Hannibal се яви като негов заместител и въпреки ниските си рейтинги беше подновен за трети сезон.
Въпреки неизгодния часови слот обаче Constantine има много големи шансове за успех и дори по–ниски рейтинги (1,2-1,4) ще са му напълно достатъчни за подновяване за втори сезон.
Шанс за подновяване: 55%

State of Affairs
State of Affairs е последният от новите сериали на NBC, който ще стартира през есента. Премиерата на сериала е насрочена за 17 ноември 2014 от 22:00, веднага след поредния епизод на шоуто The Voice.
Като се има предвид това, че шоуто ще се излъчва след The Voice (а рядко шоу излъчвано след музикалния конкурс бива прекратявано) и това, че в каста блестят звезди като Катрин Хейгъл и Алфре Уудард, едва ли има някаква причина да се притесняваме за това дали драмата ще получи втори сезон. Шансовете на политическия трилър определено са високи.
Шанс за подновяване: 80%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 × 2 =