The Walking Dead

Кабелната телевизия AMC официално поръча пилотен епизод на нов сериал, който ще бъде в света на The Walking Dead. Робърт Къркман и Дейв Ериксън ще напишат сценария, а продуценти ще са Къркман, Гейл Ан Хърд и Дейвид Алпърт (The Walking Dead).

„Почти от самото начало на The Walking Dead феновете ни са любопитни и искат да научат какво се случва на други места на планетата ни в този зомби апокалипсис. Разбира се, новият проект е страничен и ние по никакъв начин няма да занемарим оригинала. Дори напротив, ще продължим да работим усърдно и се надяваме да поддържаме високото ниво на сериала“, заяви президентът на AMC – Чарли Колиър.

„Има много различни места в този свят, които чакат да бъдат показани. Развълнуван съм от факта, че ще имам възможност да покажа нещо ново в този свят“, заяви Къркман.

„И преди съм работил с Робърт и сега съм развълнуван от новия проект. Радостен съм, че се присъединявам към екипа в начинанието да създадем нова част от този свят“, заяви Ериксън.

Пилотният епизод ще бъде заснет към края на 2014, а пък новият пети сезон на The Walking Dead стартира на 12 октомври.

  1. krastata

    Въпрос към Павел Динчов: Кои са ви любимите сериали?

    • Павел Динчов

      Може да разгледаш поредицата за тв сезона и там ще видиш някои любими неща. Но иначе „24“ за мен е над всичко, което съм гледал в животеца си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three × one =