телевизии

FOX поръча сериал по Minority Report

FOX направи поръчка за телевизионното продължение на филма на Стивън Спилбърг.

Действието в драма сериала ще се развива десет години след събитията в игралния филм и ще разказва за отряда Precrime, оглавяван от началник Джон Андертън (Том Круз), който използва предчувствията, за да арестува бъдещи престъпници още преди действително да са извършили престъпление. Отрядът се разпуска, а тримата му членове се опитват да продължат живота си по нормален начин. Така започва сериалът. Преследван от видения за бъдещето, един от детективите в тима е преследван и от миналото си.

Джъстин Фалви и Даръл Франк (Amblin Television) ще бъдат изпълнителни продуценти, а Макс Борънстайн (Godzilla) ще е сценарист. Minority Report е продуциран от 20th Century Fox и Paramount TV, които имат сключен договор за гарантиран пилотен епизод с FOX, което значи, че последните ще дължат солена неустойка в случай, че не се стигне до направата и излъчването на пилотен епизод.

Amblin Television в момента има седем сериала в общо пет телевизии, сред които: Under the Dome и Extant (CBS), Falling Skies и Public Morals (TNT), The Americans (FX), както и предстоящите драми The Whispers (ABC) и Red Band Society (Fox) през идния есенен сезон.

Интересен факт е, че предстои да излезе и новият сериал на Лари Уилмор, който също се казва The Minority Report (Comedy Central).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 + five =