Salem

Salem тръгва по FOX България

Сериалът изследва какво наистина е подхранвало известните процеси срещу вещиците в Салем през опасния 17-ти век в Масачузетс и се осмелява да разкрие тъмната, свръхестествена истина, скрита зад завесата на този период в американската история. В Салем, вещиците са реални, но не са това, което си мислим. Сериалът се съсредоточава върху епична романтика, която обгръща експлозивната истина. Той представя една нова визия на Салем и една още по ясна визия на вещиците в него.

Първият сезон на „Салем“ ще започне на 4-ти октомври по FOX Bulgaria. В главните роли можем да видим Джанет Монтгомери, като могъщата вещица Мери Сибли и Шейн Уест, като нейната стара любов Джон Алдън.

„Освобождаващо е да играя ролята на толкова силна жена“, споделя Монтгомери в интервю на Zap2it, “Жените са били толкова потиснати в този период. Не са имали глас в обществото. Ролята ми ме кара да се чувствам, че им давам някакъв вид глас“. Актрисата споделя още, че има много елементи в шоуто, които обожава, като фантастиката и феминизма.

Всичко това и още можем да видим през октомври по FOX България!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

19 − 4 =