Ще последват спойлери за новия сезон. Внимавайте.

Фенове, пригответе се за грандиозната новина. Звездата от The Vampire Diaries ще има поява в The Originals. Тя ще влезе в ролята на поредния си двойник.

„Много герои биха могли да имат поява в The Originals. Обмисляхме как точно да направим всичко и да се получи добре. В трети сезон на TVD беше споменато как Клаус (Джоузеф Морган) и Илайджа (Даниел Гилийс) са се превърнали във вампири и как са обичали едно момиче, което е било оригиналният двойник – Татия. Нина ще се появи в петия епизод, който ще бъде излъчен на 3 ноември“, заяви главният сценарист Джули Пек.

„За хората, които гледат и двата сериала, бъдещият любовен триъгълник, който ще се образува между Клаус, Илайджа и Татия, ще напомни на отношенията между Стефан (Пол Уесли) и Деймън (Иън Сомърхолдър). След което Естър, майка им, я убива, за да може Клаус да не се превърне в хибрид. Има много тайни и истински трагедии, свързани с образа ѝ. Ще се върнем назад в миналото и ще видим какво ще излезе,“ добавя Пек. На въпрос защо чак сега правят това гостуване, тя заявява, че нямат намерението това да се случва друг път, просто този герой е важен и би се получило добро допълване на историята.

Новият (шести) сезон на The Vampire Diaries започва на 2 октомври, докато този на The Originals – на 6 октомври.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 − one =