Обзор на ревюто

Режисура
Сценарий
Актьорска игра
Обща оценка

3.3

Липса на какъвто и да е хумор

Продължаваме с втория нов сериал на NBC от четвъртък вечер. Тук нещата се различават малко, но отново си беше скучно и тъпичко.

В центъра на действието е съдия Ребека Райт – истинска фурия, която преди да се качи на скамейката в съда пие с шепи аналгини за махмурлука си и така безгрижно си прави тест за бременност. Да, името се опитва да ни подскаже, че това не е обикновен съдия. През целия епизод виждаме редица случки, които са присъщи за тийнейджърка, а не за уважаван съдия. Но все пак се вижда, че сценаристите опитват да ни покажат една силна жена, която се справя в професионален план, но животът ѝ е истинска бъркотия. Образ, който става все по-популярен в сериалите. Рядко може да се види в комедиен (уж) сериал да се залага на силна женска роля, която да изгради силен женски образ. Тук залагат на това, но за пореден път е налице най-тревожното в една комедия – липсата на хумор, на забавни моменти и изобщо на каквото и да е, което да предизвика усмивка. Нямам нужда от 20-минутна „лекичка“ драма, имам нужда от свеж хумор с приятни актьори.

Тук единственият човек, който заслужава внимание, е Кейт Уолш (Райт), която се отличава от другите посредствени изпълнения. Но дори и тя не стига да закрепи вниманието на зрителя за дълго време.

Доста по-добре от A to Z, но отново скучно и без грам забавление. В момента съм на кантар дали да гледам още един епизод, но почти съм убеден, че до другата седмица нещата ще се наклонят към „не“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nineteen − twelve =