Ето кой ще участва в Dark Matter на Syfy

Syfy обяви кои са актьорите в новия сериал Dark Matter: Мелиса О‘Нийл (позната от бродуейската адаптация на Les Miserables), Марк Бендавид (Bitten), Антъни Лемке (White House Down), Алекс Малъри Джуниър (Robocop), Джодел Ферлънд (Twilight), Роджър Крос (The Strain)и Зоуи Палмър (Lost Girl).

Сериалът започва продукция в Торонто на 7 януари.

13-те едночасови епизода са базирани на комикса Dark Matter, издаван от Dark Horse Comics. Създатели са Джоузеф Малоци и Пол Мули (изпълнителните продуценти и автори на поредицата Stargate), а разработката е на Prodigy Pictures (Lost Girl, XIII).

Премиерата на Dark Matter се очаква през лятото на 2015 г., присъединявайки се към стабилната група международни и вътрешни копродукции, сред които хитовият сериал Z Nation, популярните програми като Lost Girl, Bitten, Continuum и предстоящият сериал Olympus.

Изпълнителни продуценти са Джей Файъерстоун, Джоузеф Малоци, Пол Мули и Ванеса Пиаца. Поредицата ще се разпространява извън САЩ от Endemol Worldwide Distribution.

В Dark Matter екипажът на изоставен космически кораб се събужда от застой без никакви спомени за това кои са те и как са се качили на борда. Посрещайки заплахите на всяка крачка, те трябва да работят заедно, за да оцелеят по време на пътуването си, заредено с отмъщение, предателство и скрити тайни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 − 2 =