Крисчън Слейтър оглавява нов трилър сериал

USA Network направи поръчка за сериал по свой проект – трилър с участието на Крисчън Слейтър.

Кабелната телевизия поиска 10 епизода на Mr. Robot (работно заглавие) от сценариста и изпълнителен продуцент Сам Исмаил (Comet) и от изпълнителните продуценти Стийв Голин (True Detective) и Чад Хамилтън (Breakup at a Wedding).

В сериала се разказва за млад програмист на име Елиът (Рами Малек, 24), който „страда от асоциално разстройство и решава, че може да комуникира с хората само когато ги хаква. Той използва уменията си като средство за защита на близките си. Елиът ще намери себе си в пресечната точка между фирмата за киберсигурност, където работи, и организациите от подземния свят, които го наемат, за да свалят корпоративна Америка.“ Слейтър е в ролята на г-н Робот, „мистериозен анархист, който взима Елиът в нелегалната хакерска група.“

„Mr. Robot не може да бъде по-навременен и актуалнен проект“, заяви Крис МакКъмбър, президент на USA Network. „Творческият екип зад този сериал е свършил страхотна работа, която ще отведе зрителите на щуро пътешествие и ще ги накара да искат повече. Малек прави чудесна роля като хакер и необикновен герой, заедно с Крисчън, който също е перфектен избор“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five + seventeen =