Person of Interest

Person of Interest е последният финалист за най-добър драма сериал за 2014

След като фентъзи драмата Game of Thrones, екшън сериала Homeland и клонинг драмата Orphan Black надвиха останалите си съперници и станаха първите полуфиналисти в нашата серия анкети „най-добър драма сериал за 2014“, Person of Interest с резултат от 34% надви своите опоненти (Arrow, Once Upon a Time, Revenge и The Flash) и стана последният полуфиналист. Резултатите може да видите тук. Скоро ще разберем кой с кого ще е опонент.

Person of Interest е в средата на четвъртия си сезон, събирайки по средно 9 милиона зрители на епизод или с около 2 милиона по-малко спрямо предишния трети сезон. Сериалът още не е подновен, но това се очаква да се случи след няколко месеца. Както написахме в друга наша статия, Джона Нолан и Грег Плейгмън са изградили един шедьовър, който е с единия крак в настоящето, а с другия в бъдещето, защото предлага едно зловещо и навременно предупреждение за технологиите и големия дебат за поверителността, докато ни обсипва с много стрелба и преобръщане на автомобили.

  1. Christinna

    Как Orphan Black има 0% като аз гласувах за него? Ебаси нагласения вот, смешници

      • Christinna

        Гласувах за orphan black и показа 50% на 50%. Влизам след един час и ми помазва 100% за лайното и 0 за orphan black, тва че ся си го нагласихте е друг въпрос… -_-… за какво въобще правите такива анкети, щом победителя го определяте вие -_- -_-

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

17 − 1 =