мацки

НЯКОИ ОТ НАЙ-ЯКИТЕ МАЦКИ, КОИТО ЩЕ ГЛЕДАМЕ И ТАЗИ ГОДИНА

Няма какво да се лъжем, без тях не може освен ако не си падате единствено по мъже или не сте издигнали в култ Reservoir Dogs на Тарантино. Често тяхната роля се ограничава единствено до това да радват очите и рядко ще вземат някакви награди, но ние нямаме нищо против. Ето някои от най-яките мацки, които ще имаме удоволствието да наблюдаваме и тази година.

Ейми Екър и Сара Шахи (Person of Interest)
И двете са родени в Тексас – Ейми през 1976 г., а Сара през 1980 г. И докато Ейми още в училищна възраст участва в театрални постановки, Сара, която е дете на баща иранец и майка испанка, е бивша мажоретка към NFL. И това си личи.

В Person Of Interest отначало Ейми е на страната на лошите, после преминава при добрите, но нас това не ни интересува много. По-вълнуващо е отношението ѝ към другата главна героиня в този сериал. Хубави, винаги гримирани, сресани и нагласени момичета, който стрелят с големи пистолети и дори понякога хвърлят пачки с динамит. Колко по-вълнуващо може да бъде? Клипът показва, че може.

Лорън Коен (The Walking Dead)
За разлика от повечето момичета тук, красотата ѝ се крие зад тоновете мръсотия и кръв на зомбита. Родената през 1982 г. във Филаделфия е щастливка да е надарена с естествена красота, което винаги може да се подчертае в продукции като The Vampire Diaries. В последната излъчена серия засега, сценаристите на The Walking Dead решиха да убият друга любимка в сериала и настанаха брожения. Обаче ако това се случи с Лорън – ще настане бедствие, сигурно е.

Лина Хийди (Game Of Thrones)
Заради такива като родената през 1973 г. в Бермудите Лина Хийди порно индустрията измисля цял жанр – MILF. Лина обаче е много повече от сексапилна жена на средна възраст и многобройните ѝ филмови номинации и награди са едно от доказателствата. Другото е невероятно силната ѝ роля в Game Of Thrones и перверзното ѝ излъчване, пред което дори и собственият ѝ брат е безпомощен.

Виктория Джъстис (Eye Candy)
Едно момиче, за което тепърва ще се говори предимно заради красотата му. За разлика от тези дотук, 22-годишната американка прилича повече на току-що пораснала Лолитка, попаднала в ръцете на опитни гримьори. Може да ви се стори невинна, но не прибързвайте със заключенията, докато тя не разкрие повече, хм.. от себе си.

Клеър Кофи (Grimm)
На пръв поглед родената през 1980 г. в Сан Франциско Клеър е типичната американска блондинка. На втори поглед – еми такава е, да. Ако обаче в повечето сериали имаше такива яки образи на жени вещици, светът би бил едно ако не по-хубаво, то поне по-интересно място.

Робин Райт (House Of Cards)
Тя е на близо 50 години и е толкова студено красива, че само присъствието ѝ може да ви вледени. Ярък пример за жената тип „кучка”, която няма да се спре пред нищо, за да постигне целите си. Със силата си едновременно отблъсква и привлича мъжете, а с Кевин Спейси са един от най-силните дуети в телевизията напоследък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 − 2 =