prison break

Има ли шанс да видим 24, Prison Break и The X-Files пак на екран?

FOX е в серия на преговори за рестартиране на стари хитови сериали. Между тях са 24, Prison Break и The X-Files.

От телевизията имат планове за рестартиране на X-Files, 24 и има слухове за възраждане на Prison Break.

Шефовете на телевизията Дейна Уолдън и Гари Нюмън са в преговори за реализиране на своеобразен творчески рестарт на X-Files. Те са говорили със създателя Крис Картър и се надяват дори Джилиън Андърсън и Дейвид Духовни да се завърнат като агент Скъли и агент Мълдър. „С Гари сме работили заедно по X-Files. Запазихме добри отношения с Крис и екипа. Да, водим преговори, но е изключително трудно. Актьорите са страшно заети, пък и Крис Картър е натоварен с много проекти“, зяви Уолдън.

След успеха на 24: Live Another Day веднага се заговори за нови епизоди. Дейна Уолдън заяви, че се водят преговори, но важното в случая е, че има вариант Кийфър Съдърланд да не се завърне в главната роля: „Постоянно държим контакт с Кийфър. Той е коректен партньор, но специално в този нов проект би могъл и да не участва“.

Тази новина не идва като изненада, след като Съдърланд преди време каза, че не се вижда в нови епизоди от сериала и смята LAD за завършека на историята на Джак. Но пък и друг път се е случвало актьорите да отричат и все пак да участват. Въпреки това Уолдън заяви, че Съдърланд би се завърнал в бъдещи проекти дори и като продуцент.

„Но искам да се знае, че ние не говорим за продължаване на сериала без Кийфър. Ние говорим за друга част, в която той не участва. Часовият похват на сериала с действие в реално време ни позволява тази опция. Мисля си, че би могло да стане. Би могло да направим нова част без него и да се получи нещо сполучливо“, допълни тя.

Докато пък при Prison Break всичко е все още на ниво слухове. Нюмън заяви: „Появиха се някакви слухове, но те са единствено и само в медиите. Да, ние сме заявили, че веднага бихме направили нещо ново в тази посока. Ако нашите партньори са готови, би било прекрасно“.

Припомняме, че братята Бъроуз участват като злодеи в новия хит на The CW – The Flash, спиноф на сериала Arrow.

  1. Анонимен

    Твърдо против съм да се правят нови епизоди на вече приключили сериали. По добре е да се правят епизоди на сериали останали без край за да може и те за имат край.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 + four =