Дейвид Тенант

Дейвид Тенант с роля на злодей в нов сериал на Netflix

Още един тайм-лорд идва във вселената на Marvel. Студиото нае актьора Дейвид Тенант за ролята на главния злодей в предстоящия сериал на Netflix A.K.A. Jessica Jones. Звездата от Doctor Who и Gracepoint ще играе Зебедая Килгрейв (известен като Лилавия човек).

Официалното описание на сериала: „След трагичния завършек на краткия ѝ живот като супергерой Джесика Джоунс (Кристън Ритър от Don’t Trust the B—- in Apt. 23) възстановява личния си живот и кариерата си на детектив, който постоянно получава случаи, свързани с хора с необикновени способности в Ню Йорк. Загадъчна фигура от миналото на Джесика и появата на Килгрейв (Дейвид Тенант) ще шокират света на някогашния супергерой.“

В комиксите Килгрейв може да произвежда феромони, които му дават силата да контролира човешкото съзнание, стига той да е физически наблизо. Той също така може да се възстанови от тежките наранявания много бързо и е буквално лилав на цвят. Все още не е ясно до каква степен Marvel ще се придържа към оригиналния комикс при изграждането на героя. „Аз съм толкова поласкана и развълнувана от перспективата, че Дейвид ще изиграе този многопластов герой“- сподели Мелиса Розенбърг. „Той може да осигури възможно най-сърдечния и трогателен момент дори и от най-сухия сценарий и всичко би се вързало идеално. Той ще направи от Килгрейв един наистина оригинален злодей.“

Това не е първият път, в който звезда от Doctor Who създава проблеми в продукт на Marvel. Деветият доктор Кристофър Екълстон игра зъл елф в Thor: The Dark World.

A.K.A. Jessica Jones има поръчка за 13 епизода, които стрийминг гигантът Netflix ще пусне по-късно тази година. Сериалът е втори проект от предстоящите заглавия на Netflix по комикс на Marvel, първият е Daredevil с участието на Чарли Кокс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

twelve − two =