X-Men

Възможно ли е да видим сериал за X-Men по FOX?

Възможно ли е тази есен да гледаме Gotham и X-Men по FOX? Може би. Телевизията обсъжда въпроса за направата на сериал за X-Men, но сделката е все още далеч от постигната.

Сайтът Entertainment Weekly потвърди, че се водят дискусии относно версия на мега франчайза за малкия екран. The Hollywood Reporter (непотвърдено) публикува информация, че създателите на Star Trek 3 Патрик МакКий и Джей Ди Пейн най-вероятно ще напишат сценария, а ветераните от 24 Евън Катцън и Мани Кото се спрягат като продуценти.

Все още няма детайли около сюжета, въпреки че изглежда малко вероятно най-популярните персонажи като Волверин да се появят в телевизионна адаптация или поне не като възрастни, имайки предвид начина, по който собствениците на правата над комикса подходиха към други свои продукции (като Gotham без Батман в него или Agents of SHIELD, който се фокусира върху странични герои). X-Men в края на краищата все още запазва позиции в боксофиса с новото си продължение X-Men: Apocalypse, което ще дебютира през 2016.

Както наскоро обявиха от FOX – телевизията планира да възобнови познати заглавия като The X-Files, Prison Break и 24.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

one + 7 =