12 Monkeys

Syfy определи 12 Monkeys като безспорен хит

12 Monkeys отбеляза най-високия рейтинг за премиера на SyFy сериал досега, съобщават от телевизията.

12 Monkeys привлече 1 милион зрители във възрастовата група 18-49г., 1.1 милион в 25-54 и 2.3 милиона зрители общо зрители за премиерата си на 16 януари.

12 Monkeys е с най-висока гледаемост от премиерата Helix насам в групата мъже 18-34.

Сериалът, който се излъчва в петък, се класира в топ 10 на сериалите в най-гледаното време сред възрастовите групи 18-49, 25-54 и всички зрители.

Вдъхновен от класическия блокбъстър, който чества 20-годишнината си догодина, 12 Monkeys разглежда предизвикателната история на пътуващ във времето герой, който е с опустошено бъдеще и е в надпревара с времето с високи залози. Използвайки опасен и неизпитан метод на пътуване във времето, той пътува от 2043 до настоящето с мисия да намери и унищожи източника на смъртоносна чума, която ще унищожи човешката раса. Сериалът е продуциран от Universal Cable Productions съвместно с Atlas Entertainment, продуценти и на оригиналния филм.

В 12 Monkeys участват Арън Станфорд (като пътуващия във времето Кол), Аманда Шул (д-р Касандра Райли), Кърк Асевадо (Рамзе), Барбара Сукова (Джоунс) и Ноа Бийн (Арън Маркер). Допълнителните ключови роли са поверени на Том Нунан (Damages, Hell on Wheels), като мистериозен злодей, и Емили Хемпшир (Rookie Blue), като психичноболната пациентка Дженифър Гойнс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

four + ten =