Better Call Saul

Премиерата на Better Call Saul влиза в историята

Премиерата на новия сериал Better Call Saul, спиноф на Breaking Bad, влиза в историята като най-гледаната премиера на сериал по кабелна телевизия в САЩ.

Цели 4,4 милиона зрители във възрастовата група 18-49 и 4 милиона в 25-54 проследиха премиерата на спинофа на Breaking Bad.

„В свят, в който целта на създателите на сериали е да запалят колкото се може повече фенове и да ги спечелят, ние от AMC разчитаме на безкрайно талантливите професионалисти, с които работим. В неделя вечер видяхме какво правят Робърт Къркман и Скот Гимпъл в The Walking Dead, Винс Гилиган и Питър Гоуд в Better Call Saul и Крис Хардуик в Talking Dead. Изключително сме благодарни на хората, които припознават нашата телевизия за свой дом и продължават да правят AMC една уникална и все по-гледана телевизия“, заяви президентът на AMC – Чарли Колиър.

The Walking Dead пък се завърна с изключително силен рейтинг – 15,6 милиона зрители, като 10,1 от тях в групата 18-49. Зомби драмата продължава да е номер едно в най-важната група 18-49. Епизодът от неделя постигна най-силния рейтинг за 2015г. Очакват се и промени в Better Call Saul, защото той ще има нов ден на излъчване – понеделник. А пък Talking Dead, ток-шоуто, посветено на TWD, събра 2,8 милиона, като 1,9 от тях в ключовата група 18-49. Предаването, в което Крис Хардуик събира фенове, актьори и продуценти на едно място, за да обсъдят зомби драмата, се излъчва след всеки нов епизод на сериала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

17 + four =