Робърт Къркман

Cinemax поръча първи сезон на Outcast – нов проект, създаден и продуциран от Робърт Къркман (The Walking Dead) и Крис Блек.

Кабелната телевизия поръча 10 епизода на новата драма.

„Радваме се, че ще работим с Робърт. Той е изключително талантлив и е точният човек за посоката, в която искаме да отведем Cinemax“, заяви Майкъл Ломбардо, президент на HBO Programming (Cinemax е дъщерна на HBO телевизия).

„Изключително сме доволни, че ще работим с Робърт Къркман в новия проект. Outcast е амбициозен проект и Адам Уигард режисира изключително силен пилотен епизод“, заяви президентът на FOX International Channels – Хернан Лопез.

Сюжетът на Outcast е базиран на комикса на Робърт Къркман и Пол Азасета. В центъра над действието е Кайл Барнс – млад мъж, който цял живот се е сблъсквал с демони. Но сега с помощта на преподобния Андърсън – свещеник, който има своите недостатъци, Кайл ще се отправи в търсене на отговори и всичко това с цел да си върне нормалния живот. Но скоро след това той ще разбере, че ще бъде заложена съдбата на света.

Патрик Фюджит (Gone Girl) влиза в ролята на Барнс. Другите главни действащи лица са Филип Гленистър (You Will Meet a Tall Dark Stranger) в ролята на Андерсън и Гейбриъл Бейтман (You Will Meet a Tall Dark Stranger), който влиза в ролята на съседа на Барнс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three × three =