Лейди Гага

Лейди Гага влиза в главната роля в пети сезон на American Horror Story, озаглавен Hotel.

Следващият сезон на American Horror Story ще включва „майката на всички чудовищa“ – Лейди Гага ще влезе в главната роля в новата история, озаглавена Hotel. За момента няма детайли за героинята на печелилата Грами певица, но източниците потвърждават, че именно тя ще е звездата на сезон пет. Припомняме ви, че е твърде вероятно Джесика Ланг да не участва в него. Ето и тийзър видеото, което Гага публикува в Туитър:

Това е първата по-голяма роля за Лейди Гага, която досега е имала само поддържаща в Machette Kills, както и кратко участие в епизод на The Sopranos.

Дотук, по думите на Джон Ландграф от FX, знаем за пети сезон, че ще е „много различен“ от предшествениците си. „Зрителите могат да очакват голяма промяна между сезони 4 и 5, в сравнение например с разликата между 3 (Coven) и 4 (Freakshow).“

След като сериалът счупи всички рекорди по рейтинг за кабелната FX, телевизията поднови хорър драмата със създател Раян Мърфи за нов пети сезон, който ще съдържа 13 епизода и който ще дебютира през октомври тази година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 × 1 =