Bastard Executioner

Bastard Executioner – Нов сериал от Кърт Сътър

FX избра актьорския състав за сериала на Кърт Сътър – Bastard Executioner.

Австралиецът Лий Джоунс подписа за главната роля на Уилкин Братъл – рицар войн в армията на крал Едуард I, който е пречупен от опустошенията на войната. Братъл обещава да забрави за меча си, но когато насилието го намира отново, той е принуден да вдигне най-кървавия от всички меч.

Джоунс ще се появи редом до звездата от True Blood Стивън Мойър и Кейти Сейгъл, която ще си партнира със създателя на Sons of Anarchy и неин съпруг Сътър. Сътър ще работи както пред, така и зад камера, което правеше и със SOA, който приключи миналия декември.

Към актьорския състав на Bastard Executioner се присъединяват и Флора Спенсър-Лонгхърст, Сам Спрюел, Дарън Еванс, Дани Сапани, Сара Уайт, Сара Суини и Тимъти В. Мърфи, участвал в Sons of Anarchy. Матю Рис от The Americans ще участва като гост звезда.

В първия сериал след работата му в HBO, Мойър се превъплъщава в Милус Корбет – благородник с умения от улицата, бивш маршал, сега дворцов управител, канцлер, изпълнител на закона.

Сейгъл ще участва в ролята на Анора от рода на Алдрите, описана е като далновидна, мистична и красива. Тя предлага предсказания за бъдещето, лекове и отвари. Сътър ще играе пазителя на Анора. Той говори рядко и никой никога не е виждал лицето му.

Вече като част от семейството на FX, Рис ще се появи като умен и безстрашен благородник, лидер на Уелските бунтове. Ролята му като гост-звезда няма да повлияе на ролята му в The Americans.

Продукцията на пилотната серия на Bastard Executioner започва на 19 март в Уелс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 × 3 =