Арън Пол

Феновете на Breaking Bad със сигурност си задават един и същи въпрос от старта на Better Call Saul (а даже и преди него) – ще се появят ли Уолтър Уайт или Джеси Пинкман в предисторията на Breaking Bad?

Арън Пол, който бе в ролята на Пинкман в оригиналния сериал, наскоро сподели пред Variety, че се надява на евентуално участие в Better Call Saul.

„Винаги се забавляваме, когато водим този разговор – Винс Гилигън, аз, Питър Гоулд и останалите сценаристи“ – споделя Пол. „Просто нямаме идея как точно ще стане това. Но се надяваме, че ще се случи един ден“.

Арън Пол споделя, че се наслаждава на Better Call Saul: „Обичам го. Странно е, защото донякъде прилича на Breaking Bad. Въпреки това се различава. Но и познавам всеки в екипа, а аз не съм в него, което е малко странно, малко тъжно, но пък прекрасно“.

Изпълнителната продуцентка на Breaking Bad Мишел МакЛарън заяви, че би се радвала да види Пол и Браян Кранстън в Better Call Saul, но няма информация относно това дали и кога ще стане факт.

„Кой знае какво ще направят точно, но все пак е предистория, така че Пол със сигурност би могъл да участва“ – казва МакЛарън. „Мисля, че вратите са отворени за всеки, който Винс и Питър решат да поканят. Предполагам, че всеки би се съгласил, но нямам идея какво точно ще правят“.

Гледайте интервюто на Арън Пол и Мишел МакЛарън по-долу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five × one =