supergirl

Supergirl дебютира с нов костюм – какво е различното?

Новият костюм на Supergirl изглежда доста различен и в този случай това е плюс.

Warner Bros. пусна първата снимка на Мелиса Беноа (Glee) в костюм за новия сериал на CBS от създателите на Arrow и The Flash Грег Берланти, Али Адлър (New Normal) и Андрю Крайсберг. Отминаха дните на комбинацията от ярко синьо и червено, тъй като Кара Зор-Ел изглежда заема тъмната страна, в преносен смисъл, разбира се.

Друга разлика спрямо костюма на Хелън Слейтър от 80-те е, че Кара показва доста по-малко плът, защото ботушите ѝ са над коленете и изглежда носи чорапогащник отдолу, а и определено не е фенка на спортните топове с каквито често е показвана в комиксите.

Костюмът, дело на трикратната носителка на Оскар Колийн Атууд, много напомня този на Хенри Кавил в Man of Steel, дори и пелерините са почти идентични. „При създаването на костюма за Supergirl исках да напомня за миналото, но също така да подчертая и стила на днешния екшън герой“ казва Атууд, която твори и костюмите за The Flash и Arrow.

Припомняме ви, че Supergirl е драма, базирана на комикс от DC Comics, която разказва историята на Кара Зор-Ел, родена на планетата Криптон, но преди много години бяга, след като планетата ѝ бива унищожена. От пристигането си на Земята, тя крие своите сили, подобни на тези на братовчед ѝ Супермен. Но сега, вече 24-годишна, тя решава да приеме своите свръхчовешки способности и да бъде герой, както ѝ е било отредено.

В тв версията на Supergirl ще участват още Калиста Флокхарт (Ally McBeal), Лаура Бенати (Nashville), Мекад Брукс (Necessary Roughness) и други.

supergirl

  1. Анонимен

    Това ще е интересно. Очевидно сме в ерата на комиксовите сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 + 13 =