The Walking Dead

Почти официално е, че името на първия спиноф на The Walking Dead ще бъде именно Fear The Walking Dead, а не Cobalt, както беше обявено по-рано.

Макар че не е потвърдено, AMC с право е поръчала пълен първи сезон на новия сериал седмици след заснемането на пилотния му епизод. Това не би трябвало да е изненада за никого, имайки предвид, че оригиналният зомби сериал е изключителен успех за AMC.

Описван като семейна драма, Fear The Walking Dead се развива в Лос Анджелис и разказва историята от първите дни на зомби апокалипсиса през преживяванията на едно семейство, което няма нищо общо с комикса The Walking Dead. Не се знаят повече детайли освен че главното действие ще се развива в болница. Всички герои, които ще бъдат включени в спиноф сериала на TWD, са нови. В ролите ще влязат Ким Дикенс (Deadwood, Sons of Anarchy, Treme) в ролята на Миранда, Клиф Къртис (Missing, Trauma, Training Day) в ролята на Шон Кабрера, Алиша Дебнам-Кери (The 100) в ролята на Ашли, Франк Дилейн в ролята на Ник и други. Пилотният епизод е написан от Дейв Ериксън (Low Winter Sun, Sons of Anarchy) и режисиран от Адам Дейвидсън (Hell on Wheels), който не е работел по оригиналната драма.

Вероятно екипът ще започне снимките по останалите епизоди през април, а премиерата се очаква през лятото, като един вид мост между сезон 5 и сезон 6 на The Walking Dead. След Лос Анджелис, продукцията ще продължи във Ванкувър и Канада за останалите епизоди от първия сезон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

19 + eighteen =