The Fall

Трилър драмата The Fall със сценарист и режисьор Алан Кубит получи трети сезон от британската BBC Two.

След финала на втория сезон на The Fall, който приключи с грабващ клифхенгър (бел. ред. обрат в историята, обикновено за финалите), носителката на редица филмови и тв награди Джилиън Андерсън и Джейми Дорнар ще е завърнат в ролите на детектив Стела Гибсън и серийния убиец Пол Спектър.

Популярният психологически трилър ще продължи историята си в нов трети сезон, след като вторият му беше високо оценен от критиците и бележеше задоволителни рейтинги, привличайки по средно 3.3 милиона зрители, което го издигна сред най-рейтинговите драма сериали на BBC Two през 2014. Финалът на втория сезон бе гледан от 3.6 млн зрители.

Сценаристът и режисьор на The Fall Алан Кубит заяви по повод добрите новини: „Искаме да благодарим на BBC, че се доверяват на сериала ни. Финалният епизод на втори сезон беше направен с надеждата да продължим историята на героите и темите, засегнати от сериала, които всъщност са сърцето на The Fall. Благодарни сме, че BBC ни дава тази възможност“.

От BBC коментираха подновяването с: „Историята далеч не е приключила. Алан знае какъв ще е финалът от самото начало – играта на котка и мишка между Джилиън и Джейми има един последен дубъл. Кой ще победи?“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

two × 1 =