12 Monkeys

12 Monkeys – Подновен

Syfy обяви днес, че екшън трилърът 12 Monkeys ще се завърне за втори сезон през 2016.

В официалното прессъобщение за подновяването на 12 Monkeys кабелната телевизия Syfy определя сериала като истински хит, наблягайки на факта, че той постига ежеседмичен ръст на гледаемост. Според наша справка обаче от премиерния си епизод досега драмата е загубила близо половин милион зрители, така слизайки под критичния минимум от средно милион зрители на епизод.

Президентът на Syfy Дейв Хоу дори заяви: „Ние сме абсолютно отдадени на 12 Monkeys и сме изумени от оценките на критици и публика. Талантът пред и зад екран спомогна за създаването на сериал, който ни държи в постоянно напрежение и предоставя умна и вълнуваща история, с което Syfy е известна“.

12 Monkeys разказва за Коул, престъпник, който живее в пост-апокалиптичното бъдеще. Осъден е за безразсъдно поведение и неподчинение на властите. В края на 90-те вирус унищожава почти цялото население на планетата, а оцелелите се спасяват под земята. Учените изобретяват технологията за пътуване във времето и Коул се превръща в опитно свинче на въпросната технология. Коул трябва да вземе проби от миналото, за да изследват вируса. Сериалът е римейк на култовия филм по режисурата на Тери Гилиъм „12 маймуни“.

  1. Павел Динчов

    Супер новина! С всеки нов епизод стават по-добри.

  2. Ashikov

    Добра новина. След първите впечатления от фантастиката граничеща с глупост, развиха добър сюжет и очаквано ще гледаме и втори сезон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 × 2 =