Sleepy Hollow

Sleepy Hollow – Подновен

Телевизия FOX поднови екшън мистерията Sleepy Hollow за трети сезон.

Sleepy Hollow ще се завърне през идния тв сезон 2015-2016 за своя трети сезон. Това беше обявено късно вчера от шефовете на американската национална телевизия FOX.

„Sleepy Hollow e истинско телевизионно приключение. Талантливите продуценти и брилянтните актьори създадоха един фантастичен свят, който вдъхва живот на историята със завладяващия си драма сюжет“ – съобщиха от FOX.

В Sleepy Hollow всичко започва през 1781-а година, когато Икабод Крейн, войник и шпионин на Колониалните сили, убива онова, което по-късно ще стане известно като Конника без глава – но сам загива от ръката му… Повече от 230 години по-късно, в наши дни, Икабод се завръща от гроба, но не е единственият. Конникът също е в нашето съвремие, призован от неизвестна сила. Той е Смъртта, единият от Четиримата конници на Апокалипсиса, и завръщането му не предвещава нищо добро. И сега Крейн, странник в странно за него време, трябва да обедини силите си с полицайката Аби Милс в опитите си да спре Конника – и да открие, че залозите са много по-високи от очакванията, а там в сенките дебне зло, по-ужасно дори от самата Смърт…

Вещици, демони, окултни символи и тъмни тайни от миналото са само част от новите елементи в митологията на Sleepy Hollow, които принасят свеж полъх във вече прашасалата история и допринасят за това сериалът да се окаже всъщност толкова интригуващ и добър. Мрачната атмосфера определено е плюс, а въпреки че не може да се похвали с бюджета на Game of Thrones, Sleepy Hollow всъщност разполага и с доста прилични ефекти, като създателите не са прекалили с тях – вкарани са на точните места и с точната мярка.

Още за сериала в статията „Добре дошли в Слийпи Холоу“.

  1. Анонимен

    Според мен сериала завърши с втори сезон но ще видя и трети.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

sixteen − 3 =