The X-Files

Официално: The X-Files се завръща!

Култовият сериал на Крис Картър The X-Files се завръща за нови шест епизода. Агент Мълдър и агент Скъли се завръщат, Дейвид Духовни и Джилиън Андерсън потвърдиха участието си.

13 години след финала на обичания по цял свят сериал ще станем свидетели на разкриване на някои от мистериите в The X-Files, които не можаха да получат отговор в пълнометражните филми. The X-Files остана в историята като най-дълго излъчвания сай-фай проект на FOX.

Дейна Уолдън и Гари Нюман, шефовете във FOX Television Group, обявиха новината като потвърдиха, че Крис Картър се завръща като главен сценарист и снимките на продукцията ще започнат през лятото на тази година.

„Това си е една 13-годишна рекламна пауза… Добрата новина е, че светът се превърна в още по-странно място и сега е перфектният момент да покажем тези 6 нови истории“, заяви създателят на сериала Крис Картър.

„Имахме привилегията да работим с Крис цели седем сезона на The X-Files и сме развълнувани за бъдещия проект. Сериалът не беше просто успешен, той беше феномен и продължава да има страшно много фенове по света. Малко сериали в историята могат да се похвалят с толкова отдадени и запалени почитатели“, допълват Нюман и Уолдън.

The X-Files дебютира по FOX през септември 1993г. През годините сериалът събра огромна база фенове и се превърна в един от най-успешните драма сериали в тв историята. Сериалът си заслужи цели 16 награди „Еми“, 5 награди „Златен Глобус“, както и награда „Peabody“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 × four =